| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Agnieszka Szymczak

\ Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Yana
   \ Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Agnieszka Szymczak
     \ Re: Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Yana
       \ Re: Re: Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Agnieszka Szymczak
         \ Re: Re: Re: Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Yana
           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Agnieszka Szymczak
             \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Yana Grabowskа
               \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis, Autor: Agnieszka Szymczak

wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis Wersja do druku
Autor: Agnieszka Szymczak ( aga.perz80@vp.pl ) wtorek, 4 listopada 2014, 09:18

Witam.
Jestem mamą maluszka i z góry przepraszam, że być może powielam wątek,ale nie mam czasu przeczytać wszystkich informacji z tego forum.
Rok temu podarowano mi pieknego storczyka, który miał piekne i bardzo liczne kwiaty. Kwiaty opadły skróciłam 3 pędy kwiatowe i na dwóch pojawiły się keiki. Problem polega na tym ze na jednym pędzie mam dwa keiki: w połowie pędu i na górze- ten na górze ma mnóstwo paczków kwiatowych. Na drugim pędzie także jest keik, ale narazie bez korzeni.
Pytanie: zakładam, że keik powinien zakończyć kwitnienie abym mogła go odciąć, czy ten keik który znajduje się poniżej może urosnąć zbyt duży, aby można było go przesadzić?

Dodaj komentarz do wiadomości : wyjątkowe rozmnażanie phalaenopsis

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: