| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach, Autor: Joanna Popko

\ Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach, Autor:
   \ Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach, Autor:
     \ Re: Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach, Autor: Joanna Popko
       \ Re: Re: Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach, Autor: Andrzej Przygoda
         \ Re: Re: Re: Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciac..., Autor: Marzena L.
           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdję..., Autor:
             \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po ..., Autor: Joanna Popko
               \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proszę o pomoc w identyfikacji choroby..., Autor:

Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach Wersja do druku
Autor: Joanna Popko ( jopopko@wp.pl ) środa, 7 września 2005, 11:14

Witam,

Przejrzałam różne posty o plamkach, ale trudno mi ocenić po opisie co się dzieje u moich storczyków.

Umieściłam więc zdjęcia i skrótowe opisy problemów na swojej stronie, jeśli ktoś z Państwa miałby chwilę - bardzo proszę o zajrzenie tam. Obawiam się, że to może być grzyb? bakteria? wirus?

Jeden z phalaenopsisów kupionych w tej serii padł (dogorywa już bez liści w sphagnum), boję się o pozostałe.

Poza tym jeden z moich storczyków (panie Krzysztofie, P. liodoro, kupiony za Pana namową!) wypuścił COŚ. Nie, nie jest to typowe keiki na pędzie kwiatowym:) Na razie jest to małe, ale pewnie kiedyś powinnam coś z tym zrobić...

Przepraszam od razu za jakość zdjęć, ale to moja pierwsza walka z cyfrówką, w dodatku nie mam do niej instrukcji. Miałam też problemy z obróbką, dlatego nie poobracałam zdjęć pionowych - chciałam uzyskać informacje mozliwie szybko, a nie dłubać przy zdjęciach. Przepraszam za niedogodność!!!

http://republika.pl/joannapopko/

link "storczyki" (po lewej stronie, na dole)

Dziękuję z góry i pozdrawiam,

Joanna Popko

Dodaj komentarz do wiadomości : Proszę o pomoc w identyfikacji choroby po zdjęciach

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: