| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor: anita blawat

+ Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor: Anna
 \ Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
   \ Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
     \ Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
       \ Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
         \ Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
             + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor: Bartosz Warwas
             | \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczyko..., Autor:
             |   + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storc..., Autor:
             |   \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storc..., Autor: Bartosz Warwas
             |     \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli s..., Autor:
             |       \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodow..., Autor: Bartosz Warwas
             \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!, Autor:
               \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storczyko..., Autor:
                 \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli storc..., Autor:
                   \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jestem nowicjuszka w hodowli s..., Autor: Robert Kubacki

jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!! Wersja do druku
Autor: anita blawat ( anita.blawat@vp.pl ) środa, 7 września 2005, 17:32

Hej Moze ktos doswidczony ma ochote podzielic sie ze mna doswiadczeniem w hodowaniu storczykow.Mam dopiero 3 ale kocham kwiaty i mam pewne obawy i pytania .Co do wszystkich innych kwiatow moge ja przekazac swoje rady :) to na na razie papa czekam na jakas wiadomosc pa anita

Dodaj komentarz do wiadomości : jestem nowicjuszka w hodowli storczykow!!

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: