| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?, Autor: Karolina

+ Re: Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?, Autor: Krzysztof Gozdek
 | \ Re: Re: Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?, Autor: Karolina
 \ Re: Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?, Autor: marzena pasak
   \ Re: Re: Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?, Autor: Artur Jachymczak
     \ Re: Re: Re: Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?, Autor: Dorota Niegowska

Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee? Wersja do druku
Autor: Karolina (brak adresu) poniedziałek, 19 września 2005, 14:02

Moj storczyk (phalaenopsis)wlasnie po kilku miesiacach zaczal wiednac, napewno jest to zwiazane z przechodzeniem w stan jesiennego spoczynku, ale zupelnie nie wiem co mam teraz zrobic, doczytalam sie ze powinnam obnizyc mu temperature o roznicy 10 stopni miedzy dniem a noca- ale jak to zrobic?? czy jak odpadna kwiaty to powinnam przyciac e galazki na ktorych byly kwiaty? Prosze o pomoc jak jesienia hodowac kwiatka, bardzo prosze. Postawic go w slonecznm oknie czy schowac do cienia? Ustawic go w kuwecie ze zwirkiem by mial wilgotnosc?

Dodaj komentarz do wiadomości : Zbliza sie jesien, jak dalej hodowac moja orchidee?

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: