| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:

+ Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor: Witold Hanak
 + Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor: Kasia Warzecha
 | \ Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor: Joanna Nowak
 |   \ Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 |     \ Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 |       \ Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 |         \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 |           + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor: Edyta
 |           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 |             \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady..., Autor:
 |               \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-..., Autor: Maria
 |                 \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze sklepu g..., Autor:
 |                   \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cennik i storczyki ze skle..., Autor:
 + Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor: kasia
 + Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 + Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor: Mariola Pellowska
 + Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:
 \ Re: cennik i storczyki ze sklepu gady-gady, Autor:

cennik i storczyki ze sklepu gady-gady Wersja do druku
Autor: Łukasz Sułowski ( gady-gady@wp.pl ) sobota, 4 lutego 2006, 09:12

Witam
Chciałbm wyjaśnić i sprostować kilka tematów :)
1) sklep nazywa się gady-gady i choć założyłem biofila to osoby, które go obecnie prowadzą psują opinię jaką miało to miejsce - dlatego nie chciałbym byc juz "kojarzony"
2) storczyki sa pochodzenia belgijskiego
3) dostawy roślin będą odbywały się co 3-4 tygodnie (zimą rzadziej)
4) zebrane zamówienia od Państwa wysyłam mailem i po kilku tygodniach (czasem szybciej) jadę odebrać
5)wysyłka najbezpieczniejsza zimą jest przesyłką konduktorską lub do mniejszych miejscowości (o ile to możliwe ) autobusami. W ostateczności kurierem. Od wiosny do jesieni sprawdzaja sie wysyłki pocztą - priorytetem.
6) wkrótce przerobimy strone internetową na trochę mniej "odlecianą" :)
7) jakość roślin jest gwarantowana - specjalnie jadę sam spory kawał drogi aby własnoręcznie dokonać wyboru i selekcji a nie polegać na czyimś guście i wysyłce :)
pozdrawiam
łukasz Sułowski (sułek :)
www.gady-gady.pl
ps . zebrane do dziś - wieczora zamówienia wysyłam do "źródła" i myślę że w przyszłym tygodniu pojadę po te gat. które będą na stanie akurat dostępne na dzień dzisiejszy. Na komplet gatunków trzeba będzie poczekać dwa, góra trzy tygodnie.

Dodaj komentarz do wiadomości : cennik i storczyki ze sklepu gady-gady

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: