| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic, Autor: Katarzyna

+ Re: Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic, Autor: Sandra Wawrzyniak
 | \ Re: Re: Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic, Autor: Katarzyna
 \ Re: Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic, Autor: Katarzyna
   \ Re: Re: Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic, Autor: katia

Re: Re: Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic Wersja do druku
Autor: Katarzyna (brak adresu) wtorek, 7 marca 2006, 09:30

no chyba bede musiala bo kompletnie nie mam pojecia co sie dzieje,bylam pewna ze s/h poskutkuje a tu jeszcze gorzej;/ nie widze by roslinie bylo lepiej,hmm moze za wysoka doniczka? albo ja za plytko wody nalalam do pojemniczka? wczoraj wsadzilam ja dodatkowo w worek,moze to cos da.i moze obciecie tych pedow kwiatowych tez pomoze,choc serce mi peka na sama mysl ze musze je usunac, tak pieknie kwitly!:) jesli to nie pomoze liscie dalej beda sie marszczyc to ja juz nie wiem co zrobie,chyba rzeczywiscie mech i do worka

Dodaj komentarz do wiadomości : Re: Re: Obcinanie pedu kwiatowego - prosze o porade jak to zrobic

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: