| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Kiedy zakwitnie?, Autor: Beata Kowalska

+ Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Andrzej
 + Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Wanda
 \ Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Joanna Olszewska
   \ Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Wanda
     \ Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Joanna Olszewska
       + Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Beata Kowalska
       | \ Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Orchidea
       |   \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Joanna Olszewska
       |     \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Kamila
       |       \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Joanna Olszewska
       \ Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: Wanda
         \ Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?, Autor: ania S

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie? Wersja do druku
Autor: Joanna Olszewska ( ajo11@op.pl ) poniedziałek, 9 października 2006, 00:04

Kamilo!!

Zadna hiperpoprawność:-))i wcale nie należę do perfekcjonistów ,jak łatwo zauważyć.
Tyle,że z Dusią 13-letnią,mam kontakt osobisty,zwracam uwagę i ...to czcze rozmowy,jak widać.Jest w naszym klubie/sosnowieckim/,a w nim nie tylko o storczykach chcemy sie *edukować* ale również,występując na szerszym forum,umieć sprostać wymaganiam ,w tym najprostszym słownictwie.
Osobiście :-)) mylę łacińskie nazwy storczyków ,nie znam ich poprawnej wymowy i staram się ich nie używać .Jednak storczyki,które są w mojej kolekcji potrafię nazwać właściwie.Tak,jak do uprawy,przyzwyczajam się do nazwy.
Baaaardzo daleka jestem od precyzji w dziedzinie,w której jestem amatorem,pasjonatem.
I nie ubolewam,że nie jestem botanikiem,ani polonistą.
W końcu,w ten sposób,sami zakładalibyśmy sobie kaganiec,nieprawdaż?
A przecinki,spacje e,a na CapsLocku ,to przy pisaniu w wielości,naprawdę umyka.A w słownictwie błędy są już dla mnie czymś innym,chyba dobrze myślę.
Polonista pewnie powie,że jedno i drugie jest błędem.
Hiii,żeby nie było tak poważnie to powiem,że przy innej
twórczości pisanej, korzystam z pracy korektora,jest mi łatwiej!! a on?? ,szkoda mówić!!

No,to jednak przyjmuje Pani głos jako sygnał,że konieczna jest dłuższa moja przerwa :-)))w pisaniu, niech sobie w tematach dalej pofolgują falki,felki..itp z pędą ,a nawet bez :-)
będzie luzzzzzz !!!

Pozdrawiam na luzie
Joanna :-))

Dodaj komentarz do wiadomości : Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiedy zakwitnie?

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: