| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: Magda

+ Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: ZetKa
 | + Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: Wanda Karolczak
 | | + Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środk..., Autor: iwona
 | | + Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środk..., Autor: Stenia B
 | | | \ Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w ś..., Autor: Wanda Karolczak
 | | |   \ Re: Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste..., Autor: ZetKa
 | | |     \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie p..., Autor: Wanda Karolczak
 | | |       \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzen..., Autor: ZetKa
 | | |         \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma ko..., Autor: Wanda Karolczak
 | | |           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk m..., Autor: ZetKa
 | | \ Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środk..., Autor: ZetKa
 | |   \ Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w ś..., Autor: Wiesia K.
 | \ Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: Wiesia K.
 + Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: Wanda Karolczak
 \ Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor:
   + Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: luki
   \ Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku, Autor: Magda
     + Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środk..., Autor: ZetKa
     \ Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środk..., Autor: Wanda Karolczak
       \ Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w ś..., Autor:
         \ Re: Re: Re: Re: Re: Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste..., Autor: Magda

Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku Wersja do druku
Autor: Magda ( magdalena.lec@wp.pl ) środa, 17 stycznia 2007, 16:35

Witam! Mam taki problem, moj storczyk ma korzenie puste w środku, i łamiące się. Gałazki tez zaczeły robic sie żółte. Prosze poradzcie mi co zrobic zeby go uratowac. NBardzo mi zalezy akurat na tym storczyku ponieważ to pamiątka...

Dodaj komentarz do wiadomości : Prosze pomożcie mi. Moj storczyk ma korzenie puste w środku

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: