| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: Magdalena

\ Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: ZetKa
   \ Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: ewa
     + Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor:
     | + Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: Piotr Piesik
     | \ Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: ZetKa
     |   + Re: Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: edyta
     |   \ Re: Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: Piotr Piesik
     |     \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: ZetKa
     \ Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?, Autor: kamila

Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis? Wersja do druku
Autor: ZetKa ( ZetKaF@gazeta.pl ) niedziela, 21 stycznia 2007, 10:03

No, moze i tekstu Ewy bez nazwiska jakos pozytywnie nie ocenie, ale IMHO jest to zwykle wyrazenie wlasnej opinii, nie przejawiajace zadnego ataku.
Natomiast jesli chodzi o Ewe Iwanczyk, to przyznaje w pelni racje, ale sposob ataku - silna agresja?
Racje musze przyznac m.in. dlatego, ze na tym forum jest paru "purystow jezykowych", ktorzy nie dosc, ze robia bledy jezykowe gorsze niz inni, to kaza innym mowic po ichniemu. Z ewidentnymi bledami (np. traktowanie wlasnie phalaenopsisa jako nazwy polskiej).

Pytanie do Piotra Piesika: w swietle reakcji niektorych ludzi na moje posty, mam nadzieje, ze aluzja sie nie tyczy mnie? Ja tam zawsze podpisuje sie tak samo, i zawsze wpisuje adres mailowy. Moze sie zdarzyc pojedynczy wyjatek, ze cos mi sie "zje" z literek, ze wyjdzie np. ZetyKa (bo t kolo y lezy), ale generalnie daje sie odroznic...

Dodaj komentarz do wiadomości : Re: Re: Re: Re: kiedy zakwitnie phalaenopsis?

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: