| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Obuwiki pospolite, Autor:

\ Re: Obuwiki pospolite, Autor: Joanna Brydak-Godowska
   + Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor:
   | \ Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Lidia Ani?kowicz
   \ Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Manuel Ruiz
     \ Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor:
       \ Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Jan Kucharzyk
         \ Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor:
           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Gra?yna Siemi?ska
             + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Jan Kucharzyk
             | \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: ania n.
             \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Gra?yna Siemi?ska
               \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Marcin
                 \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Gra?yna Siemi?ska
                   \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Obuwiki pospolite, Autor: Marcin

Obuwiki pospolite Wersja do druku
Autor: Ewa Jó?wiak (brak adresu) piątek, 11 kwietnia 2003, 16:28

Witam ponownie,
ostatnio mnie tu pełno, ale chciałam podać do wiadomści dla osób zainteresowanych storczykami do ogrodu. Byłam dziś na Targach Horti Expo w W-wie/Bronisze.
Kupiłam:
1. Storczyk majowy (25,-) - tak zastał nazwany, Pani stoi po lewej stronie, na zewnątrz hali przy drzwach głównych wejściowych.
2. Obuwiki pospolite od Pana Waldemara Sobolewskiego (100,-) - stoi poniżej rampy, na wysokości drzwi głównych wejściowych.
Pozdrawiam
Ewa Jóźwiak

Dodaj komentarz do wiadomości : Obuwiki pospolite

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: