| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a

+ Re: Problem z Laelią., Autor: Dorota Ko?czal
 | + Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a
 | \ Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Piotr Piesik
 |   \ Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Krzysztof Gozdek
 |     \ Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Piotr Piesik
 |       + Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor:
 |       \ Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a
 |         + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor:
 |         \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Gra?yna Siemi?ska
 \ Re: Problem z Laelią., Autor: Beata Sobieszcza?ska
   \ Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a

Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią. Wersja do druku
Autor: Piotr Piesik ( Piotr.Piesik@storczyki.org.pl ) środa, 12 listopada 2003, 20:31

Panie Krzysztofie.
Myślę,że fascynacja storczykami u Marty jest chyba większa niż niejednego z nas i myślę,że za kilka lat to Marta będzie nam podpowiadać co zrobić z takim czy innym problemem który pojawi się przy uprawie roślin.Takie jest prawo natury -każde nowe pokolenie jest mądrzejsze od poprzedniego.I tak najpewniej będzie z Martą.Nie wycofuję się jednak a przeciwnie-podtrzymuję to co napisałem-na samych pytaniach nie zbuduje się doświadczenia.Radzę Marcie poświęcić nawet kilka roślin na ołtarzu wiedzy ale niech podejmie próby samodzielnie.Poczuje wtedy na czym polega to
właśnie ,,wyczucie,,w prowadzeniu rośliny.Sam Pan doskonale wie,że nie można zastosować konkretnego przepisu do konkretnej rośliny bo każdy z nas ma inne warunki uprawowe .Marta musi najpierw popróbować -jak coś się nie udaje -to pytać.
Ale to tylko moje sugestie z którymi niekoniecznie muszą się zgodzić inni i sama Marta.

Pozdrawiam serdecznie PP.

Dodaj komentarz do wiadomości : Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią.

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: