| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a

+ Re: Problem z Laelią., Autor: Dorota Ko?czal
 | + Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a
 | \ Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Piotr Piesik
 |   \ Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Krzysztof Gozdek
 |     \ Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Piotr Piesik
 |       + Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor:
 |       \ Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a
 |         + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor:
 |         \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Gra?yna Siemi?ska
 \ Re: Problem z Laelią., Autor: Beata Sobieszcza?ska
   \ Re: Re: Problem z Laelią., Autor: Marta Ryka?a

Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią. Wersja do druku
Autor: Ewa Jó?wiak (brak adresu) środa, 12 listopada 2003, 20:39

Witam,
przekopiowałam moją odpowiedź z tematu "puste korzenie", jest już trochę niżej, ale i tu pasuje -
"i tak trzymać i to jest pięknie, dwie osoby o podobnym problemie pewnie lepiej sobie podpowiedzą niż gdyby uzyskały odpowiedź na pytanie: czy jest szansa dla tej roślinki? Przecież tego nikt z nas nie wie, możemy tylko coś podsunąć, jakaś uwaga, ale tak naprawdę to wszyscy wciąż prowadzimy doświadczenia z tymi roślinami. Myślę(więc jeszcze żyję), że jak nie ma dwóch osobników ludzkich takich samych tak nie ma dwóch takich samych roślin, skłonności mają tylko podobne a rozwój zupełnie inny. Ale mnie naszło, przepraszam ale myślę(w dalszym ciągu), że się Państwo ze mną zgodzicie. Należy czytać i analizować i odnosić do swoich warunków uprawy. Złotej recepty nie ma. Wiem, doświadczenia są bolesne, sporo roślin już zamordowałam i też wiem jaki to koszt i złość, że się nie udało." Ale wciąż to robię, bo one wciągają i fascynują, ale nie należy się bać tylko doświadczać.
Pozdrawiam i życzę więcej luzu w uprawach.
Ewka

Dodaj komentarz do wiadomości : Re: Re: Re: Re: Re: Problem z Laelią.

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: