| Wróć do Forum | FAQ | Dodaj komentarz Szukaj:  Temat   Autor   Treść       

Przebieg dyskusji:

Kwietnik, Autor:

\ Re: Kwietnik, Autor: Sandra Wawrzyniak
   \ Re: Re: Kwietnik, Autor: beata
     \ Re: Re: Re: Kwietnik, Autor:
       + Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor:
       \ Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor:
         \ Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor: Joanna Olszewska
           \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor:
             \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor: Joanna Olszewska
               + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor: AnnaB
               + Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor: AnnaB
               | \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor:
               \ Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik, Autor:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik Wersja do druku
Autor: Michał F. ( bio44@wp.pl ) poniedziałek, 19 września 2005, 09:06

Przepraszam Pani Joanno, ale Pani źle mnie zrozumiała. Wywnioskowałem z Pani poprzedniej wypowiedzi, że Pani uważa, że znam tylko Fikusa sprężystego. Więc chciałem Pani udowodnić, że jest inaczej. Kiedy mówię, że nie znam danej rośliny kolegom, to oni zaczynają się ze mnie nabijać, ponieważ Pan Wszystkowiedzący Fecuś ma luki w pamięci. Przecież nie mogę wszystkiego wiedzieć. Mam mało wspólnych zainteresowań z kolegami, więc nie mam o czym z nimi rozmawiać. Przecież chyba wszyscy macie większą wiedzę odemnie. Niektórzy członkowie mojej rodziny pytają się mnie jak uprawiać daną roślinkę, co mnie krępuje, ponieważ nie chcę żebym swoim "doradzaniem" spowodował śmierć ich ukochanych milusińskich oraz że pouczam dorosłych ludzi. To jest głupie. Podobnie z nauczycielami. Przynajmniej kilku ma stereotypowe poglądy na temat storczyków. Kiedy im tłumaczę, że dużo orchidei nie potrzebuje szklarni do kwitnienia, są bardzo zdziwieni. Trochę mam dosyć pouczania ludzi z mojego środowiska na temat roślinek. Nie mam postawy wszechwiedzącego, bo gdyby było tak to dawno bym był nienawidzony w szkole oraz w rodzinie. Staram się dobrze odpowiedzieć na różne pytania.

Dodaj komentarz do wiadomości : Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kwietnik

Tego pola proszę nie wypełniać:
Imię i nazwisko:
Adres email:
Wiadomość: